Tuff vecka väntar

Veckans första pass är avklarat vilket innebär att jag har börjat den hårdaste veckan hitintills under årets vinterträning. En stenhård träningsvecka, sedan drar jag ned på träningen lite nästa vecka. Den 8:e avgörs inomhus DM i friidrott här i Bollnäs och då planerar jag att vara i fin form och förhoppningsvis kunna göra ett nytt PB på 3000m. Har sett den tävlingen lite som ett delmål under vinterträningen och det ska bli väldigt spännande att se vad jag kan göra för tid. Först ska jag dock ta itu med den här ”helvetesveckan”.

Om träningarna kommer att gå som det gick idag så blir det mer himmel än helvete i alla fall, för det var verkligen gött att springa idag. 4st 8min intervaller med 3min vila. De två sista löptes i det härligaste av områden; Bolle. Upp på baksidan och slutligen upp på Bolleberget och de fantastiska vyer det innebär. Där och då är träning det härligaste som går att göra. Nedanför ser ni pulskurva från passet i rött och stigning i guldfärg.

Snart bär det av på pass nr 2 som körs i gymmets värme.

2 reaktioner på ”Tuff vecka väntar

  1. Idag körde jag ett träningspass tillsammans med Hannes. Körde maxfart ett varv på 2.5 km, på din sida Bolleberget. Lyckades med bragden att notera tiden 11.15. Den tiden kommer du aldrig att kunna ta på ett par år. Lycka till med träningen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *