Turdag och slalom-comeback

Fredagen den 13:e ska man väl ha otur på, men jag hade tur. Beroende på hur man ser på saken. När jag steg av bussen efter att ha åkt till stället där jag reviderar karta så insåg jag att jag hade glömt kartan jag skulle rita på. Efter ha vart lite lack så bestämde jag mig för att göra nå kul av det istället så tog en fjälltur därborta. Jag har ju ändå semester. Sen när jag stigit in i bussen på väg tillbaka så insåg jag ganska snabbt att jag hade glömt skorna på busshållsplatsen. Vilket innebar att jag fick springa tillbaka och ta nästa buss. Självklart överlycklig över att få lite bonusträning. Flyt!

Idag har jag gjort slalomcomeback efter 2-års uppehåll. Det var en riktigt härlig dag i backen med Elise. Kommer bli jobbigt att åka hem till ett grått Uppsala imorgon för att börja skolan igen på måndag..

Jenten min i backen

En reaktion på ”Turdag och slalom-comeback

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *