Två segrar och en förlust

Jag har varigt lite upptagen de sista dagarna med att plugga inför biologi provet som var idag. Därför har jag inte skrivit någonting här på bloggen.

Provet gick i alla fall bra så nu kan jag pusta ut och blicka framåt igen. Men först en sammanfattning av viktiga händelser som jag inte har skrivit om. I tisdags så spelade vi i Freluga Farmers semifinal i korpen för hockey-bockey. Det var en tung förlust, då vi ledde med 5 mål för att sedan tappa till lika läge, tillslut så blev det straffläggning som vi tyvärr förlorade. Det var som sagt en tung förlust, men efter matchen gjorde jag en om möjligt större vinst. Jag kände nämligen av någonting i halsen, jag kände att en sjukdom var på gång. Så jag gick till attack mot viruset,  gurglade whisky, åt vitlök, gurglade whysky igenn och tog en sovmorgon. Det hela ledde till en seger över de små bakterie asen. Om jag ser biologi provet som en seger så har jag i alla fall två segrar och en förlust de senaste dagarna.

Ikväll väntar nattcup i Valbo, det är någonting som jag verkligen ser fram emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *