Ultralång-SM

Satan vilken orienteringsbana det bjöds på idag. Vildmark, fantastiska vyer, långsträckor, vansinnigt tunga myrar och mycket mer. Klart det bästa Ultralång-SM:et jag sprungit, ett riktigt mandomsprov. 23,6km fågelvägen och när man inte sprang i en tung mosse så gick det brant uppför, rått.

Slutade på 33:e plats efter ett lopp som jag är nöjd med, lite knackig inledning gjorde att jag hamnade i ett vakum och sprang i princip hela banan solo. Orienterade i alla fall efter de två första två korta varven riktigt bra och krigade på trots diverse smärtor på ställen jag inte visste att jag hade. Var ute nästan 3h, det är Ultralångt, man fick vad man betalade för. Karta med GPS från tävlingen

En del av banan som bjöd på riktigt härlig terräng

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *