Under isen

Är jävligt risig, hängig, snorig, trött. Det känns dock inte som det brukar göra när jag är förkyld. Kanske är pollen, vad vet jag. Det är långt till formtopp i alla fall.

Förra veckans 10-mila läger med RBK i Stockholms skärgård var grymt, började känna mig riktigt stark mot slutet till och med. Tyvärr bara tillfälligt väl mot 10-Mila där jag hade fått förtroendet att springa 3:e sträckan i vårat mycket starka lag, så kände jag mig riktigt tung igen. Det visade sig också att jag hade med mig två kompasser med stora bubblor i ut i skogen. Det hade kunnat gått mycket värre än det gick. Men jag är inte någonstans nöjd med min sträcka. Tyvärr så gick det tungt allmänt för Rehn i början av natten. Killarna senare kunde göra riktigt bra prestationer och förde tillslut in oss på en 31:a plats. Vi har så mycket mer potential i laget. På Jukola ska vi visa det.

Som jag skrev tidigare så är jag lite under isen nu. Vill verkligen att min kropp ska repa sig från vad nu problemet är. På lördag avgörs sista J-cupen innan JVM-testerna, jag vill verkligen visa vad jag går för. Vill leverera. Vill känna att jag är med i matchen. För jag måste börja prestera nu om Polen ska vara realistiskt.

Jag ska inte ge upp nu.

Om jag kan springa på lördag så är det 110% satsning som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *