UTH och en nervskada

Under helgen så var jag på Uppsala Träningshelg och bodde i det som har kommit och kallats bunkern i det eminenta boendet hos familjen Ridefelt. UTH var precis som ifjol, helt sjukt roligt, trots snön så avverkades några helt fantastiska träningar. De flesta kartorna finns i kartpärmen resterande kommer upp inom en snar framtid.

Har inte skrivit någonting om helgen förns nu för att jag har gått och oroat mig för en sak:

För det tråkiga med helgen var en viss pingis match som resulterade i att jag slog i foten på ett väldigt ostrategiskt ställe. Träffade en nerv som går från under fotknölen ut i stortån, vilket resulterade i grym smärta och delvis bortdomnad i stortån och under foten. Nu har jag väldigt nedsatt känsel delvis under foten, det känns som när den har ”somnat” hela tiden. Efter diverse läkarkonsultation så är prognosen att känseln borde komma tillbaka och som tur är så borde det heller inte förvärras av att jag springer.

Så imorn går jag på igen med långa intervaller på schemat och hoppas att det hela inte förvärras..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *