Vägen mot Polen slutar här

Efter mitt medelfiasko i lördags så kunde jag slutligen konstatera att resan slutade tidigare än vad jag hade hoppats på. Mycket gick fel under JVM-testerna i helgen, allt från att jag lämnade in min väska med sportident/kompass på sprinten (fick efter mycket om och men starta) till en sko som lossnade i ett polskt kärr under medeln. Men om sanningen ska fram så räckte jag inte hela vägen, jag hann inte få trygghet med min status efter skade och sjukproblemen.

Visst var besvikelsen stor när jag under medeln insåg att det var kört och det blev några tuffa timmar. Men så här i efterhand så kan jag inte vara besviken, jag har ju trots allt gett det här en ärlig chans. Jag har gått in helhjärtat i den här satsningen. Jag ångrar verkligen inte att jag har satsat mot Polen, det har varit en fantastisk resa. En resa kantad av lycka, förtvivlan, hopp och glädje.

Det här är alltså slutet av Göran Winblads väg mot Polen. Bloggen kommer att få vila lite, men troligtvis tas den snart upp igen, förhoppningsvis med nyvunnen motivation och nya amtioner.

Jag tycker fortfarande att orientering är fruktansvärt kul och jag vill träna hårt. Sen börjar en viss revanchlust växa inom mig. Att visa mig själv och alla andra vad jag går för på O-ringen känns riktigt lockande.

Tack för er tid.

13 reaktioner på ”Vägen mot Polen slutar här

 1. Tjena Göran! ”Bättre lyss till den sträng som brast än att aldrig spänna en båge!” Kom gärna förbi på lite minitennis och kaffe så kan vi prata lite om det som varit och vad som kommer…

  8 juni kommer Hedlud och Sunken förbi här i Östanbyn.

  1. Bjärven>> Precis, ser hellre strängen brista om och om igen än att aldrig spänna den :). Sunken kunde inte komma då, men jag och Heddan och kanske Albin är sugna. Så vi kanske ses då!

 2. Det är nu det roliga börjar Göran. Se till att inte göra en Tynne bara. Det är först om 2-3 år du ska skörad seniorframgångarna. Både själv och med ditt Rehns BK.

  Keep on fighting

   1. Jag tror att det har nåt att göra med uppdukat bord, minimalistisk klädnad samt en ypperlig imitation utav en av våra mest framgångsrika alpinåkerskors välkända målgest, men det är bara en gissning…

 3. Synd att du inte får chansen att visa vad du går för på JVM men det finns annant att se fram emot!

  finland 2013, italien 2014, sverige 2015 😉

 4. Jahapp! Det tog slut men kanske nåt nytt började, tror jag i alla fall.
  Är fullständigt övertygad om att du kan göra din bästa säsong ännu detta år. Nu kan du helhjärtat sikta på Oringen, som sista års junis i Hälsingeterräng, törs lova att bästa man kommer att vinna.
  Hör av dig när du är hemma så kan vi snacka lite och ta en fika, är lite nyfiken på hur det går med sprinten.
  Vi ses Stefan L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *