FILM: Vägen tillbaka E03 ”Två stora kliv bakåt”

För bästa kvalitet klicka på kugghjulet till höger och välj 1080pHD

Jag har alltid varit av uppfattningen att det är bra mycket mer intressant att följa med på folks bloggar där de delar med sig av både bakslag och framgångar. Så trots att det var bra mycket tråkigare att göra den här videon kontra den förra så känns det viktigt att dela med mig även av motgångar. För motgångar kommer i livet oavsett vad man vill göra.

Man kan kanske undra varför jag valt att satsa på orientering, när min kropp kanske inte verkar vara helt lämpad för belastningarna. Anledningen är att jag älskar att orientera, har ibland under den tunga skadeperioden som varit försökt förneka det, men sanningen är att det inte är någonting annat jag brinner lika mycket för. Så som jag sa i videon så kämpar jag hellre för att kunna hålla på med det jag vill än att inte kämpa alls.

En reaktion på ”FILM: Vägen tillbaka E03 ”Två stora kliv bakåt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *