FILM: Vägen tillbaka E04 ”Göra det bästa av situationen”

Min långa julledighet hadde jag tänkt spendera till stor del löpandes i den underbara hälsingeterrängen, så blev det tyvärr inte. Efter att ha försökt avlasta foten så mycket som möjligt i 2,5v utan att den blivit det minsta bättre så fick jag tillslut foten gipsad på Bollnäs sjukhus. Jag är nöjd med att jag kunnat hålla igång träningen hyfsat på olika sätt de senaste tre veckorna trots att foten varit en obrukbar klump.

Nu har jag precis tagit av gipset och till min stora glädje verkar den totala avlastningen ha gett resultat. Det är dock för tidigt än för att säga om skadan läkt helt. Oavsett så väntar en period med långsam och smart upptrappning!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *