Vardagslyx

Är kartritare det optimala sommarjobbet? Jag börjar nästan misstänka det. När jag hör hur min wingman har det om dagarna med dress-code och sena kvällar. Som kartritare är det ingen jävla dress-code, när solen gassar på brukar jag gå runt med baröver och löparshorts och bara njuta. Mitt i härligheten. Mina arbetskamrater är för det mesta inte alls irriterande, som räven jag såg idag till exempel, den bara stack när jag kom i närheten. Det var dock ett litet gräl mellan två kollegor idag det var en orm som jagade en groda. Ingen på arbetsplatsen gillar de där jävla ormarna, slingriga och äckliga. Jag har dock lärt mig att arbeta i samma skog som dem. Att arbeta som kartritare har varit en perfekt terapi för min ormfobi.

Det allra bästa med jobbet är i alla fall att jag efter avslutat pass kan vada ut i vassen för att ge mig ut på en simtur i det svala vattnet. Det är vardagslyx.

4 reaktioner på ”Vardagslyx

  1. Att reka i bar överkropp är då inte värt att ens fantisera om i Norrbotten. Rekning utan att vara iförd mygghatt är i det närmaste omöjligt. Annars håller jag med, det är ett grymt bra sommarjobb!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *