Varför smäller det så mycket utanför fönstret?

Man förbereder en trevlig kväll med lite kortspel med sina släktingar och kanske en film eller dylik aktivitet. Man slår på tv:n, perfekt bond maraton. Kvällen börjar utmärkt. Vid 11 tiden så börjar det smälla utanför fönstret, är jag paranoid eller har ett världskrig brytit ut? Dånet förstärks, när det tillslut är omöjligt att höra vad Roger More säger så blir jag förbannad! Jag sliter upp ytte dörren, och möts dirrekt av några okända människor som står och dricker champange. Uppe i varv som jag är häver jag ur mig ”vad i helvete sysslar ni med, folk försöker kanske se på film här inne”. Människorna tittar frågande på mig, lugnad av faktummet att de troligtvis har lugnat ner sig går jag in igen. När jag har slagit mig ner vid min dator så upptäcker jag till min förvåning att året är 2009.

Oj, har jag gjort bort mig?

Sanningsenligheten på historien är kanske inte 100%, Gott Nytt År iaf.

En reaktion på ”Varför smäller det så mycket utanför fönstret?

  1. fan du å jag skulle firat nyår ihop. Ville också kolla på Bond, men stod på nåt jävla torg och frös häcken av mig och blev så inåthelvete utsatt för passiv rökning så jag tror mig fan jag har lungcancer, Jävla nyår. Inte fan är det gott iaf…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *