VasaStafetten

Sprang idag Vasastafetten för första gången där jag tillsammans med framförallt rehnare representerade vård-företaget Mitt Hjärta.

Fick kanske ihop 1h sömn efter att ha legat och svettats i våran campingstuga som lika gärna skulle kunnat varit en bastu. Var inte alltför pigg när jag gick upp vid 5. Lyckades i alla fall hålla mig vaken tills start och var laddad att ge mig ut i ledning i Mixstafetten efter två kanonsträckor av Emil Svensk och Jeppe.

Var länge sedan jag sprang ett löplopp och hade svårt att hitta rätt fart, men antar att jag prickade ganska bra då jag var totalt slut när jag kom i mål efter mina 11k. Kunde till min glädje efter en spurtstrid hålla ledningen åt Mitt Hjärta. Vi slutade tillslut på en fin 4:e plats i Mixstafetten.

Det här med löplopp är kanske inte det bästa jag vet, men det är nog bra för mig både mentalt och fysiskt. Får se om det blir nå mer löplopp framöver. Men nu ska jag först och främst fokusera på att hitta formen till hemma Natt-SM som avgörs på fredag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *