Vilodag? Nej, sprintdag!

Vilodag? Nej, nej, nej. Ar man i landet med varldens basta sprintomraden sa maste man bara ta tillfallet i akt och kòra lite pure-sprint0rienteering.

Jag och mina loparshorts akte klockan 09.20  lokalbuss ner till byn Medazzo fòr att lòpa JVM-sprintbanan, grymt rolig sprint. Det har var min fòrsta experience av den har typen av mycket svara sprintorientering, jag tyckte att jag skòtte mig ganska bra. Hade landat pa en tid runt 16.40 (gick inte att komma in pa fridrottsbanan dar upploppet var). Det ar 2min saktare en vad Schweizaren som vann sprang pa, men det var inte full satsning fòr mig kanns som att jag lòpmassigt hade kunnat pressa den tiden ganska mycket..

Efter detta joggade jag vidare till Fiera och sprang en sprint som inte var riktigt lika rolig. Bockade sedan av byarna Tonadico och Siror som var extremt roliga sprintomraden.  Sprint nar den ar som bast!

Imorgon avgòrs etapp 3 av Italienska 5-dagars, da ar det dags fòr en ordentlig nivahòjning fran min sida…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *