Who The Fuck Wants a Christmas Tree

Jul, heliga jul. Nej fyrfan. Mina föräldrar sa att vi i år skulle ha en plastgran istället för en riktig julgran som vi alltid har haft innan. Min första reaktion var att börja protestera, men inte fan bryr jag mig om vi har en plastjulgran eller en riktig, om jag fick bestämma så skulle vi kunna strunta i granen helt och hållet, om man ska ha en julgran så ska man gå ut och hugga den, givetvis så är det olagligt men bara grejen att gå ut och hugga en gran är ju fantastisk.
Jag har märkt att jag för varje år som har gott har blivit mer och mer avtrubbad innan så var det verkligen någonting speciellt med julen det kändes anorlunda på något sätt det kändes fantastiskt, nu skulle det kunna vara vilken dag som helst.
Jag ber om ursäkt till alla julälskare, men det känns faktiskt mer eller mindre maniskt att sitta och titta på ett Kalle Anka avsnitt på tv som man dessutom har sätt 16 gånger tidigare, när man kan titta på senaste avsnittet av Prison Break istället. Det låter kanske som en sjuk klyscha att det som är det viktiga med julen är att man är tillsammans med sina nära och kära. Men så tycker jag faktiskt att det är för första gången på ett bra tag så är hela familjen Winblad samlade i Bollnäs och det tycker jag är minst sagt trevligt.
I morse så åkte jag skidor med min bror Kjell och två av hans gamla skidkompisar det var ett riktigt fint pass, som bland annat bjöd på två spurtdueller mot Peter Modd som jag vann. Så nu står det på internet då kan han inte protestera.
Föresten så är rubriken tagen från en mycket bra jullåt av The Hives som jag hittade på www.sajmoen.bloggagratis.se Simon som för övrigt har en mycket bra och underhållande julkalender tyvärr så började han lite för sent bara.

3 reaktioner på ”Who The Fuck Wants a Christmas Tree

  1. Ja, visst har lite av magin försvunnit. Men julgran ska det vara! Jag håller mer om glädjen i att vara samlade, därför är det så tråkigt att farmor inte kan komma till oss.
    Ses i nyår! Jag ska ta grymma foton på er alla i skidbacken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *