WUNJO + WINBLAD TRENING OG MEDIA FORSLAG

Hei Øystein! Jeg heter Göran Winblad og er en svensk frilans fotograf/filmskapre som bor i Norge og driver Winblad Trening og Media. Jeg kontaktar deg for att jeg tror att mine tjenester/kompetanse hade passet perfekt til dere og jeg syns att deres varumerke virker veldig intressant, kult med et norskt varumærke som skaper kvalitetsprodukter til rimlig pris, hade varit utrolig gøy å få muligheten å lage foto/film content til sociala medier/hjemmeside med mere åt dere. Her under har ni ett samarbeidsforslag:

Hvorfor skal dere anlita mig?
Jeg fant dere via en reklame dere hade på Instagram, og jeg syns varumærket deres virker interessant og att ni har spennende produkter. Jeg tror att ni skulle kunne nå ut til enda fler med høykvalitativt content med era produkter. Content som inspirerer til å gi seg ut å løpe i naturen med deres produkter. På Winblad Trening og Media så er det akkurat dette vi driver med; skapa høykvalitativt content anpasset for sociala medier til sport/outdoor bedrifter som dere, dette til en veldig konkurransedyktige pris. Jeg kan tilby dere unikt video og bild innhold som når ut på sociala medier og bidrar til å skape en kul identitet til deres varumærke. Så att dere skal få en bild av hva slags content jeg lager har ni noen eksempel her under.


Eksempel på bilder optimalisert for Instagram til ulike foretag:

Film til Nvii terrængsko:


Instagram film til Trimtex:

Vil dere se mer av filmer/bilder jeg har laget så kan ni se min Portfolio

Eksponering på relevanta sociala medie kanaler:
Hvis det er interesant kan jeg utover å lage content til dere og tilby eksponering på mine sociala medier der jeg lager trenings/outdoor content relatert til min orienteringssatsing, på Instagram (@goranwinblad) har jeg 3521 følgere og på YouTube 1171 subscribers. Mine følgere er garantert i deres målgruppe! I tilleg så jobber jeg med trailrunning entusiastien Elin Kjærstad Evensen (@elin.ke) som har 3370 følgere på hennes Instagram, her kan dere og få eksponering.

Her er noen bedrifter jeg jobbet med tidligere:


Mine forslag/offert:
Håper dere finner dette interessant, her er tre ulike forslag på hvordan vi kan jobbe sammen, siden det skulle vara første projektet vi jobber sammen så erbjuder jeg nå litt lavere priser en til vanlig. Dette er tre ulike pakkeløsninger som gir dere content dere kan bruke en god stund framover. Hvis dere har andre forslag på måter å jobbe sammen så er det bare å komme med dom.

Forslag 1:

 • Jeg leverer 2st 20-30s promo videor for to av deres produkter
 • Jeg levererar 7st høykvalitativa promo bilder med era produkter optimalisert for Instagram/facebook
 • Jeg står for alla utgifter koplet til utrustning/reiser til inspillingsplass/musiklicenser (så dere fritt kan publicere det hvor dere ønsker)/modellkostnader.
 • Dere sender meg alle deres produkter
 • Kostnad 12 500 NOK eksl. mva

Forslag 2:

 • Jeg leverer 4st 20-30s promo videor for 4 av deres produkter
 • Jeg leverer 17st høykvalitativa promo bilder med era produkter optimalisert for Instagram/facebook
 • Jeg står for alla utgifter koplet til utrustning/reiser til inspillingsplass/musiklicenser (så dere fritt kan publicere det hvor dere ønsker)/modellkostnader.
 • Jeg publicerer ett sponsret inlägg på min Instagram og en sponsret video på min YouTube kalan (for eksempelvis en vlog der jeg løper langtur på fjället eller i skogen med en av deres produkter og snakker litt om produkten.
 • Elin Kjærstad Evensen publicerer ett sponsret inlägg på hennes Instagram.
 • Dere sender meg alle deres produkter
 • Kostnad 14 500 NOK eksl. mva

Forslag 3:

 • Jeg leverer 4st 20-30s promo videor for 4 av deres produkter + en 1min video generell video til deres brand der jeg kombinerer klipp med ulike produkter og filmklipp fra ulike loacations.
 • Jeg leverer 30st høykvalitativa promo bilder med era produkter optimalisert for Instagram/facebook
 • Jeg står for alla utgifter koplet til utrustning/reiser til inspillingsplass/musiklicenser (så dere fritt kan publicere det hvor dere ønsker)/modellkostnader.
 • Jeg publicerer två sponsrade inlägg på min Instagram og en sponsret video på min YouTube kalan (for eksempelvis en vlog der jeg löper langtur på fjället eller i skogen med en av deres produkter og snakker litt om produkten.
 • Elin Kjærstad Evensen publicerer to Wunjo sponsrede inlægg på hennes Instagram
 • Dere sender meg alle deres produkter
 • Kostnad 19 500 NOK eksl. mva

Som sagt så hvil dere kombinere forslagen på andre måter eller har andra ideer på hvordan vi kan jobbe sammen så er det bare å høre av er så kommer jeg med prisforslag på det.

Tidsaspekt: min tanke er att jeg kan jobbe med dette under sommern for å kunne spille in /fotografere på flere ulike locations og kunne vare færdig med materialet i slutten av juli. Dere kan stole på att jeg alltid legger ned 100% insats i alle mine projekter for att slutresultatet skal bli så bra som mulig og dere betaler ikke før allt materialet er leverert.

Takk for att du tok deg tid til å se igjenom mitt forslag og håper dere syns dette kan være intressant, ser fram emot att høra fra dere!

Mvh Göran Winblad, WINBLAD TRENING OG MEDIA